Спектакълът е развит с видео и музика - през цялото време зрителите

...
Спектакълът е развит с видео и музика - през цялото време зрителите
Коментари Харесай

Стендъп комедията Юзър представя в Русе обикновения човек и зависимостта му от телефона

Спектакълът е развит с видео и музика - от самото начало феновете няма да знаят кое в действителност е действително

Авторският театър на Боян Иванов и на Алексей Кожухаров - " Юзър ", ще бъде показан на 5 октомври тази година в Русе. В центъра на стендъпкомедията е елементарният човек с новата взаимозависимост от черния екран - на смарт телефона, на компютъра, сподели Боян Иванов, който е шеф на Русенския спектакъл.

По думите му представлението се е родило непринудено.

" С Алексей сме огромни почитатели на този род. Решихме да влезем в по-голяма дълбочина в тези парадокси с възприятие за комизъм. Постарали сме се да останем в класическата конструкция на стендъпкомедията. Най-важното предписание е комуникативността с публиката ", изясни Иванов, представен от Българска телеграфна агенция.

По думите му стендъпкомедията е развита с видео и музика. През цялото време феновете не знаят кое в действителност е действително.

С възприятие за комизъм към основния воин се завъртат едни от най-непосредствените тематики на всекидневието ни - какъв брой време можем да издържим, без да си погледнем телефона за известия, можем ли да излезем спечелили в борбата с логаритмите на мрежата, парадоксът на селфито и в последна сметка един от най-щекотливите въпроси от ерата на обществените мрежи - за кого се снимаме.

По думите на Иванов най-после героят минава през ликвидиране.

" Много постоянно откриваме едни неща и от време на време ставаме подвластни от тях. Така вместо да притежаваш нещо, след време то стартира да те има ", изясни артистът и режисьор Алексей Кожухаров.

Подготвени са и доста изненади за публиката.

Пиесата е измежду трите селектирани български текста от европейския конгрес за драматургия – Eurodram 2022.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР